Producten

Belangrijk: na het openen van de verpakking, deze goed afsluiten om uitdroging te voorkomen.
Zowel de Garnalenmix, de Vismix en de Discusmix zijn groen van de Spirulina en Nannochloropsisalgen. 

 





Afbeelding invoegen

 

GARNALENMIX: 
De Garnalenmix is topvoer en geschikt voor alle soorten zoet en zoutwatervissen. Voor veel siervissen is de Garnalenmix geschikt als hoofdvoedsel en vanwege de groene erwten uitstekend geschikt voor groenvoereters, de herbivoren, zoals doktersvissen en Tropheus. 

De Garnalenmix bestaat uit Noordzeegarnalen, groene erwten, 3% bindmiddel op zeewierbasis (carrageen) en water. Aangevuld met zuivere Spirulina, Nannochloropsisalgen  en multivitamine. 

De Garnalenmix is geschikt voor jongbroed tot grote vissoorten. 
Garnalenmix is in 200 gram verpakking te verkrijgen. 

Voedertip:
Knip met een knijptangetje de gewenst hoeveelheid door het plastic af. Niet uitspoelen en om de binding van het zeewier in de garnalenmix te behouden kunt het te voeren hoeveelheid met een mesje in de gewenste stukjes versnijden.








    
 

 

RAUWE GARNALEN: 
Een puur natuur en eerlijk product. De Rauwe Noordzeegarnalen zijn meer geschikt voor grotere soorten vissen vanaf 15 cm., roggen arowana's e.d.
Deze garnalen zijn zo verpakt dat ze per garnaal, per stuk en heel gevoerd kunnen worden.

De Rauwe Garnalen zijn in schoon water gevangen en zijn per 200, 500 en 1000 gram verpakt. 








 

 

MYSIS: 
Mysis is een uitermate gezonde voeding voor siervissen vanaf 6cm. Mysis is een aasgarnaal en bezit alle goede eigenschappen van zijn grotere neef de Noordzeegarnaal. Mysis is voedzaam, bevordert de eiafzetting en de rode kleur van uw siervissen.
Deze vangst is, zoals de Wieringer visserman zegt, " levendig" ingevroren en dus van perfecte kwaliteit !
De Mysis is in schoon water gevangen. Alvorens u uw vissen voert, is het toch goed de mysis onder de koude kraan voorzichtig af te spoelen. Voorzichtig om de buikjes van de mysis met de voedzame inhoud heel te laten. Met uitspoelen spoelt u ook het fosfaathoudende dooiwater weg.


 


MOSSELEN:
 
Deze kleine mosseltjes zijn gekookt en diepgevroren. Eiwitrijk voedsel en een lekkernij voor alle siervissen. De kwaliteit is zoals onze andere producten uitstekend. 





 

 

SPIERING: 
Spiering is in tegenstelling tot de sprot een mager vissoort. Vergelijk het met kabeljauw. De enige echte spiering heeft een eigenaardige geur en ruikt naar komkommer.
De grootte van de spiering die ik kan leveren is van 6 tot ruim 20 cm. De spiering is op verschillende maten gesorteerd en verpakt in 100, 250, 500 en 1000 gram verpakking.

Tip: Spiering blijft vanwege zijn grote zwemblaas wel eens drijven op het wateroppervlak. Dat is in sommige gevallen vervelend voeren. Knijp flink in het spierinkje, dan knapt de zwemblaas en het visje zinkt direct naar de bodem.
Spiering: vandaag gevangen en direct diepgevroren.




 

SPROT: 
Sprot is een vet visje. Vergelijk het met haring. De sprot is in zijn eigen vet ingevroren. Dit omdat hij anders te veel indroogt door het invriezen. Voordat u de sprot aan uw vissen voert is het verstandig ze eerst onder koud water af te spoelen zodat ze hun uitwendige vet kwijtraken en ze niet het aquariumwater verontreinigen.
Sprot is voer voor de grotere siervissen of roggen, Arowana's e.d.
De sprot wordt direct na de vangst diepgevroren.
Sprot is leverbaar in 100, 250, 500 gram flatpacks verpakking.



 


 

STRANDKRABBEN: 

Deze strandkrabben is een prima natuurlijk voedsel voor kogelvissen en roggen. Even het schildje open lichten en is dan ook een lekkernij voor alle andere siervissen. 
De kleine strandkrabbetjes zijn in 75grams verpakking leverbaar. De grootte van de schiltjes is 2-3cm.
De grootte van de strandkrabben in 500 en 1000 gram verpakking is gemiddeld 5 tot 9cm. (schild).

Vroeg in het voorjaar heb ik zachte krab op voorraad.



Afbeelding invoegen
 

ZEESTERRETJES: 
Zeesterretjes worden eveneens van de Wieringse waddenbodem geoogst en is het vereiste voedsel voor de Harlekijngarnaal (zoutwater).


Garnalen en spirulina bevorderen de rode kleur van uw siervissen.

U kunt mij altijd mailen of bellen voor informatie over mijn producten.